Back to top

Citen a declarar sis investigats per l'estafa vinícola de Reserva de la Tierra

El cas es remunta a l'estiu de l'any passat quan, després d'una denúncia, els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació per una estafa en l'etiquetatge de vins.

El jutjat d'instrucció número 3 de Reus ha citat a declarar sis investigats de l'empresa Reserva de la Tierra, ubicada a les Borges del Camp, per un procediment obert en relació amb una denúncia presentada per una possible falsificació en l’etiquetatge d’ampolles de vi amb denominació d’origen (D.O.).

Els investigats hauran de presentar-se davant del jutge el pròxim 21 i 22 de setembre i estan acusats pels possibles delictes contra la propietat industrial, delictes d'estafa i delicte de publicitat enganyosa, delicte de falsedat documental i falsedat de certificats.

El cas es remunta a l'estiu de l'any passat quan, després d'una denúncia, els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació per una estafa en l'etiquetatge de vins. La denúncia es va presentar de forma conjunta pels Consells Reguladors de la Denominació d’Origen del Priorat, Montsant i Terra Alta, l’estiu passat.

Paraules clau:

Notícies relacionades