Back to top

Ciutadans portarà als jutjats el govern municipal pel sou d'alcalde i regidors

La formació defensa que l'alcalde no ha respost a les seves exigències d'aplicar la moció sobre la reducció salarial que el ple va aprovar a l'abril del 2016
El grup municipal de Ciutadans, durant la darrera sessió plenària.

El grup municipal de Ciutadans ha anunciat que portarà als jutjats l'equip de govern pel salari dels regidors. La formació taronja assegura que han esperat tot el 2016 a què l'equip de govern actués en base a la moció que es va aprovar a l'abril de l'any passat, amb els vots de l'oposició, i que demanava la reducció dels salaris de l'alcalde i de la resta de regidors de govern.

En aquest sentit, Ciutadans defensa que l'alcalde no ha respost a les seves exigències d'aplicar la moció i que aquesta actitud demostra que hi ha una manca de voluntat política per a regular la situació salarial. "El 14 de febrer vam entrar una instància sol·licitant informació a l'alcalde sobre l'aplicació de la moció i  hem esperat un mes sense resposta, per tant no ens deixen cap altre opció que anar al jutjat i que sigui un jutge qui dicti el que s'ha de fer", ha manifestat al respecte el portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Reus, Juan Carlos Sánchez.

Paraules clau:

Notícies relacionades