Back to top

Ciutadans a Reus portarà la jornada escolar contínua al ple

Presenten una proposta de resolució perquè el consistori reclami mecanismes normatius per tal que les famílies de les escoles de la ciutat puguin optar a la jornada contínua.

Ciutadans a Reus vol que els pares i mares que ho necessitin puguin optar a la jornada contínua. La portaveu del grup municipal, Débora García, creu que "la iniciativa facilita la conciliació" i d'aquí que hagin presentat una proposta de resolució al plenari d'aquest proper divendres per tal que "s'estableixin els mecanismes normatius necessaris perquè les famílies de les escoles de Reus que ho necessitin" puguin adherir-se a aquesta opció. 

Més enllà de considerar-ho una iniciativa que "facilita sens dubte la conciliació i intenta respectar l'autonomia de centre" García també diu que hi ha "diferents plataforma formades a Catalunya d'alumnes que demanen aquesta opció". Acaba assegurant que si la majoria de pares ho demanessin "s'aplicaria un horari lectiu de 9 a 14 h. i menjador de 14 a 16.30 h. ajustant-se a la realitat laboral, social i de conciliació de les famílies". 

Paraules clau:

Notícies relacionades