Back to top

Ciutadans vol que la Junta Electoral faci retirar el llaç groc i la pancarta dels presos de l'Ajuntament de Reus

La portaveu de Cs a l’Ajuntament de Reus, Débora García, demana que “es garanteixi la neutralitat dels edificis públics, especialment en període electoral”

Ciutadans (Cs) ha reclamat a la Junta electoral que faci retirar la pancarta que demana la "llibertat del presos polítics" i el llaç groc que hi ha a la façana del consistori reusenc. El text assenyala “l’incompliment de la resolució que obliga el Govern i els Ajuntaments a garantir la neutralitat de tots els espais públics, especialment en període electoral”. I recorda, a més, que “la igualtat de sufragi és essencial en la representació democràtica”.

La portaveu municipal de Cs, Débora García, ha criticat que" els partits separatistes utilitzin les institucions com a tauló de propaganda política al servei de la seva causa” i ha demanat que  “tant els consistoris com la resta d’administracions garanteixin el compliment del principi de neutralitat”. “Des de Ciutadans reclamem unes eleccions del 14-F lliures i uns edificis públics que representin a tots els catalans, no només a una part”, ha finalitzat.

Paraules clau:

Notícies relacionades