Back to top

Ciutadans votarà 'no' als darrers pressupostos de Pellicer

La seva portaveu Débora García, també ha carregat contra la congelació de les ordenances fiscals anunciada per l'executiu municipal. Afirma que es tracta d'una mesura electoralista.

Ciutadans ha carregat amb contundència contra els pressupostos presentats pel govern de Pellicer i ha anunciat que aquest divendres, al plenari del mes de novembre, hi votarà en contra. La formació taronja critica que només es destinin 425.000 euros per al soterrament de les torres d'alta tensió del Pinar, que no destinin recursos suficients, segons apunten, per dotar de més seguretat els reusencs i que es neguin a executar les mocions aprovades al Ple, entre d'altres.

A més, la seva portaveu Débora García, també ha carregat contra la congelació de les ordenances fiscals anunciada per l'executiu municipal. Afirma que es tracta d'una mesura electoralista després d'haver incrementat els impostos durant els darrers anys de forma consecutiva i sense tenir en compte, assegura García, els problemes econòmics existents.

Paraules clau:

Notícies relacionades