Back to top

"Clau de Volta" el nou grup de ministrils de la Confraria de la Verònica de Reus

La Confraria de la Verònica de Reus presenta una novetat musical per mantenir viva la cultura.

La creació del nou grup de Ministrils per part de la Confraria de la Verònica de Reus veurà la llum per Setmana Santa. Avui divendres, al Jardí de la Casa Rull s'ha presentat aquest nou projecte lligat amb la cultura popular i la tradició de la ciutat. L'agrupació anomenada "Clau de Volta" estarà formada per 6 joves reusencs i músics de professió amb ganes de mantenir viva la cultura.

Aquesta novetat ha comportat una recerca històrica per poder obtenir els resultats més acurats pel que fa als instruments, peces musicals i vestuari de l'època medieval. La Diputació de Tarragona ofereix uns ajuts perquè puguin aconseguir tot el necessari.

Omplim els carrers d'esperança

A banda d'això, la Confraria de la Verònica ha aprofitat també per presentar el cartell de l'entitat, que continua amb el títol "La Verònica del segle XXI" i que se celebrarà sota el lema "Omplim els carrers d'esperança". Un lema que pretén recollir la sensibilitat de la gent, sobretot després d'uns temps difícils a causa de la pandèmia i tornar a sortir al carrer a gaudir plegats amb il·lusió.

omplim els carrers d'esperança

El programa d'actes d'enguany s'anunciarà el dia 15 de març. Aquest programa comptarà amb una varietat d'esdeveniments com pot ser la celebració de l'aniversari 30 + 1 de l'Agrupació Musical La Verònica de Reus. La presentació oficial de l'agrupació de ministrils "Clau de Volta" tindrà lloc el 25 de març al Saló Noble del Palau Bofarull a les 19:30h.

Paraules clau:

Notícies relacionades