Back to top

Clausuren una discoteca de Reus per incomplir les mesures de seguretat

Si els propietaris no ho regularitzen en un termini de quinze dies, el tancament serà definitiu.

L'Ajuntament de Reus tanca temporalment la discoteca La Chismosa, situada al carrer de l'Amargura, per incomplir de forma reiterada els requeriments fets pel consistori en matèria de seguretat. El local, situat en un soterrani, no compta amb la il·luminació necessària a les escales d'accés i no s'ha sotmès als controls periòdics obligatoris pels locals d'oci nocturn, segons apunta el consistori reusenc.

Incompliments reiterats

El local d'oci nocturn La Chismosa, situat al número 44 del carrer de l'Amargura, a tocar de l'antic Campanaret, ha estat clausurat per l'Ajuntament. Segons el consistori reusenc, la discoteca ha incomplert de forma reiterada els requeriments de l'administració per adequar l'accés del local, situat en un soterrani, a les mesures de seguretat necessàries. A més, des del govern reusenc s'afirma que la discoteca tampoc ha passat els controls periòdics obligatoris que han de superar aquests tipus de negocis.

Queixes pels sorolls

El tancament cautelar és per un període de quinze dies i va acompanyat d'un expedient sancionador d'entre 1.500 i 5.000 euros. Un tancament que serà permanent si en aquest període els propietaris no realitzen les millores i canvis necessaris a més de passar les revisions que apuntàvem. La decisió, tot i que ha sigut presa per qüestions administratives i de seguretat del local, també ha anat acompanyada d'un informe de la Guàrdia Urbana que apunta als problemes de soroll i de descans dels veïns que es produïen a la porta d'aquest.

El govern de Reus ha remarcat que es tracta d'un fet puntual i ha defensat, malgrat els incidents que s'han produït durant les darreres setmanes a les portes d'alguns locals, la qualitat de l'oferta nocturna de la ciutat. De fet, han recordat la campanya de la Guàrdia Urbana per tal de prevenir conductes incíviques als locals i als voltants, i han celebrat la cooperació de la gran majoria d'empresaris.

Paraules clau:

Notícies relacionades