Back to top

El Club Atlètic de Mont-roig celebra 100 anys d'història

Passarà a formar part de la reduïda llista de clubs de futbol centenaris de la demarcació de Tarragona.

El Club Atlètic de Mont-roig celebra durant aquest 2022 els seus 100 anys d'història i té preparat un seguit d'activitats per a commemorar-lo. Aquest divendres es dona el tret de sortida dels actes commemoratius plantejats amb una exposició on es presentarà la samarreta oficial commemorativa del centenari i on es podrà veure la història del club. També destaca el derbi local que tindrà lloc aquest dissabte 15 de gener contra Miami platja.

Fundat l'any 1922 

Aquest 2022, el Club Atlètic de Mont-roig passarà a formar part de la reduïda llista de clubs de futbol centenaris de la demarcació de Tarragona. Tot i que es va fundar l'any 1922, els seus socis en destaquen la fita del 1970, on el Club va aconseguir arribar a semifinals del Campionat de Catalunya, així com el partit amistós de 1971 contra el Nàstic de Tarragona. Des de llavors, el Club ha anat evolucionant i ha viscut un progressiu i important augment dels seus integrants.

Diversos actes

Les activitats al voltant del centenari arranquen aquest mateix divendres 14 de gener amb l'exposició commemorativa que tindrà lloc al Centre cultural Església Vella de Mont-roig del Camp. Ara bé, un dels actes més esperats serà el derbi local en el qual el Club Atlètic de Mont-roig s'enfrontarà al Miami Futbol Club. Això serà dissabte 15 de gener a partir de les 16 de la tarda. La intenció però, es dur a terme una activitat cada mes, amb xerrades, tornejos, sopars, concerts, entre altres, no només relacionats amb el futbol, sinó pel gaudi de tot el poble.

Paraules clau:

Notícies relacionades