Back to top

El Club Esportiu Alba celebra 25 anys al costat dels que l'han fet créixer

El Club Esportiu Alba ha celebrat els seus 25 anys al costat de persones, entitats i institucions que l'han fet créixer. Durant la gala el club ha reconegut la tasca de Canal Reus Televisió en la cobertura informativa d'esportistes amb discapacitat intel•lectual. El Club Esportiu Alba va ser un dels nominats als premis Imprescindibles 2016.
CE Alba 25 anys

Nascut olímpic, el Club Esportiu Alba ha volgut commemorar els seus 25 anys de vida al costat d'aquelles persones, entitats i institucions que l'han ajudat a créixer al llarg d'aquest temps. Durant la gala que ha tingut lloc aquest divendres el club ha reconegut la tasca de Canal Reus Televisió en la cobertura informativa d'esportistes amb discapacitat intel·lectual i especialment en els Special Olympics que l'any passat es van celebrar a Reus. De fet, aquesta edició va suposar el 20è aniversari de la primera vegada que Reus va acollir els jocs, l'any 1996. També han estat presents en l'acte diverses autoritats com l'alcalde de Reus Carles Pellicer, la regidora de Benestar Social Montserrat Vilella i el regidor d'Esports Jordi Cervera, que han assegurat la continuïtat del compromís del consistori amb el club.

L'acte ha comptat amb actuacions musicals i amb una sorpresa molt especial: l'actuació dels personatges d'Star Wars, uns dels ídols més admirats pels esportistes. Com a reconeixement a la feina feta per millorar l'estat de salut, l'autonomia i l'autoestima de les persones amb discapacitat intel·lectual, el Club Esportiu Alba va ser un dels nominats com a candidat als premis Imprescindibles 2016 que cada any lliura Canal Reus Televisió.

Paraules clau:

Notícies relacionades