Back to top

El Club Futbol Sala Reus organitza jornades de portes obertes

El Club Futbol Sala Reus està fent jornades de portes obertes. Els nens i nenes que ho vulguin podran participar en els entrenaments de prova per tal que coneguin el club i vulguin formar-ne part la pròxima temporada. Les jornades es duran a terme fins al proper 13 de juny.
El Club Futbol Sala Reus organitza jornades de portes obertes

Entrenaments oberts a tots els nens i nenes que vulguin provar i conèixer el Club Futbol Sala Reus. Aquesta és la finalitat de les jornades de portes obertes que l'entitat fa cada any amb l'objectiu de trobar més jugadors i jugadores.

Sergio Flor és el president del Club Futbol Sala Reus i explica que "el futbol sala és un esport que està creixent molt, últimament està molt de moda i nosaltres com a única escola i únic club més o menys organitzat de la ciutat volem convidar a qui vulgui a provar-ho. Els esports col·lectius són molt importants perquè fan amics, coneixen gent, els més grans quan estan en etapa d'estudiar docs també els hi va bé per desconnectar i en general fan esport que això sempre és salut".

El Club es va fundar l'any 2010 i actualment compta amb més d'un centenar de jugadors i jugadores dividits en 10 categories diferents. L'entitat també competeix amb equips federats i de totes les edats, des dels 3 anys fins als 18.

l'Hugo Clemente és jugador del Club Futbol Sala Reus i explica "el que més m'agrada de jugar a futbol és estar amb els companys i marcar molts gols".

El David del Río també és jugador del Club Futbol Sala Reu i afegeix que "porto dos anys jugant en aquest equip de futbol, el que més m'agrada és marcar gols i jugo en posició de defensa".

Les jornades de portes obertes es duran a terme fins al proper 13 de juny al Polilleuger municipal Alberich i Casas.

Paraules clau:

Notícies relacionades