Back to top

El Club Nàutic de Cambrils organitza una competició de pesca benèfica

La competició benèfica organitzada pel Club Nàutic i el Banc d'Aliments de Reus tindrà lloc aquest dissabte 3 de setembre durant el matí.

La secció de pesca del Club Nàutic Cambrils celebrarà aquest dissabte una competició benèfica en col·laboració amb el Banc d’Aliments de Reus. El tret de sortida a la competició serà dissabte a primera hora del matí i el límit d’entrada a port a les 13:30 h. La modalitat de pesca és lliure, respectant sempre la talla dels peixos. En arribar les captures, es realitzarà el pesatge i es farà entrega de les mateixes al Banc d'Aliments, per tal de començar a repartir-les a partir de dilluns.

Les inscripcions per a la iniciativa benèfica encara estan obertes i poden fer-se fins al dia 31 a l’oficina del Club Nàutic de Cambrils, o trucant al telèfon 977 360 531. L’únic requisit per participar-hi és comptar amb embarcació pròpia i documentació en regla.

Impulsar la pesca donant suport i visibilitat al Banc d'Aliments

L’objectiu de la competició solidària és impulsar la pràctica de la pesca per ajudar a mantenir viva l’activitat i arribar a més persones que vulguin practicar-la, a més de donar suport i visibilitat al Banc d'Aliments.

Paraules clau:

Notícies relacionades