Back to top

El Club Tenis Taula Ganxets impulsa el I Torneig d'Empreses a Reus

El club esportiu, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus, ha creat aquest torneig per fomentar la interrelació entre empreses de la ciutat en un espai més informal.

El Club Tenis Taula Ganxets de Reus organitza, amb la col·laboració de la Regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, la primera edició del Torneig d’Empreses Club Tenis Taula Ganxets. La competició amistosa tindrà lloc a les instal·lacions del club els dies 26 i 27 de novembre i està dirigida a totes les empreses de Reus que hi vulguin participar. La iniciativa té el doble objectiu de promoure el tenis taula com un esport que permet desenvolupar l’estratègia de treballar individualment per aportar i sumar col·lectivament i, per l’altra, fomentar la interrelació entre empreses de la ciutat en un espai informal.

Entrenament, competició i activitats extres

La programació del torneig començarà el divendres 25 de novembre amb un acte de benvinguda i un espai per a l'entrenament lliure. El dissabte 26 al matí s’iniciarà la competició i a la tarda es podrà assistir a un partit de superdivisió espanyola. El diumenge 27 al matí finalitzarà la competició i es procedirà al lliurament de premis.

Les inscripcions tenen un cost de 150 euros per equip d’empresa, format per sis participants. Per reservar plaça cal emplenar la butlleta d'inscripció i enviar-la per correu electrònic a comunicacio@cttganxets.cat o trucar al 620 140 896. El període d’inscripcions finalitzarà el 22 de novembre, inclòs.

Paraules clau:

Notícies relacionades