Back to top

El club Tennis Monterols ja coneix el campió del VIII Open Nacional Ciutat de Reus

Xavier Matas podrà participar en la fase prèvia del torneig Internacional de Tenis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes-Benz 2021

L'Open Nacional de tennis Ciutat de Reus Pre World Tennis Tour 2021 Autolica Mercedes Benz ja coneix el seu campió: Xavier Matas Ortega.

El guanyador va disputar la final de la vuitena edició de l'Open Nacional de tennis Ciutat de Reus a la pista central del Club Tennis Reus Monterols aquest passat dissabte 27 de març a les 10:30h i va vèncer a Jordi Garcia Mestre per 6/7 (4) 6/3 6/2.

Pase cap a la fase prèvia del Torneig Internacional de TenisITF World Tennis Tour 

club tennis monterols open nacional ciutat de reus

Gràcies a aquesta victòria, Matas va aconseguir un wildcard per disputar la fase prèvia del Torneig Internacional de TenisITF World Tennis Tour Autolica Mercedes-Benz 2021 que començarà el pròxim 10 d'abril i que en aquesta edició repartirà 25.000 $ en premis.

Xavier Matas i Jordi Garcia, caps de sèrie 3 i 10 respectivament, han estat els dos millors jugadors del campionat i s'han trobat a la final després de guanyar a vuitens, quarts i semifinals amb certa comoditat als seus adversaris.

Paraules clau:

Notícies relacionades