Back to top

El Club Tennis Reus Monterols acull la vint-i-cinquena edició del Torneig Internacional Future

Més de 150 tennistes de 32 països diferents han competit aquest cap de setmana a Reus per aconseguir una plaça pel vint-i-cinquè Torneig Internacional Future que organitza el Club Tennis Reus Monterols. El Club Tennis Reus Monterols acollirà aquesta setmana la vint-i-cinquena edició del Torneig Internacional de teniis Beep Autolica-Mercedes Benz Future, una setmana en què les pistes del Monterols seran testimonis dels partits que disputin 20 joves tennistes del rànquing ATP a partir del número 200 fins el 500 del món.

Aquest cap de setmana els reusencs han tingut un primer tast d’aquesta cita, ja que més de 150 tennistes de 32 nacionalitats diferents han disputat la fase prèvia pern classificar-se a aquest torneig amb l’objectiu d’aconseguir un punt ATP.

Aquest és un torneig que forma part del Circuit Català de la Federació Catalana de Tennis i en el quadre final hi participaran també jugadors del Tennis Reus Monterols. És el cas de joves amb projecció com són Albert Freixas, Alex Casas i Òscar Gavaldà, que jugaran en el torneig més important del Camp de Tarragona.

El Club tennis Reus Monterols compta amb una escola de Tennis de gairebé 300 jugadors i jugadores, i el club creu que competicions d’aquesta magnitud són una gran referència per aquests joves, perquè vegin on poden arribar en un futur.