Back to top

El Club Tennis Reus Monterols ja coneix el campió del VII 'Open Nacional Ciutat de Reus'

Jordi Mas de Ugarte és el tenista que podrà participar directament en la fase prèvia de l''ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes-Benz 2020'.
Jordi Mas de Ugarte i Adrià Vallejo en el VII 'Open Nacional de Tennis Ciutat de Reus Pre World Tennis Tour 2020 Autolica Mercedes-Benz'

L'Open Nacional de Tennis Ciutat de Reus Pre World Tennis Tour 2020 Autolica Mercedes-Benz ja coneix el guanyador de la seva setena edició: Jordi Mas de Ugarte.

El campió va disputar la final del toreig aquest diumenge contra Adrià Vallejo, guanyant-lo per 6/4 i 6/2.

Els premis del VII Open Nacional de Tennis Ciutat de Reus Pre World Tennis Tour 2020 Autolica Mercedes-Benz
Els premis del VII 'Open Nacional de Tennis Ciutat de Reus Pre World Tennis Tour 2020 Autolica Mercedes-Benz'

La victòria permet a Mas de Ugarte aconseguir un wildcar o pas directe a la fase prèvia de l'ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes-Benz 2020, el torneig internacional de tennis de referència del Club Tennis Reus Monterols, que se celebrarà del 30 de març al 5 d'abril a les instal·lacions de l'entitat.

Jordi Mas de Ugarte en el VII 'Open Nacional de Tennis Ciutat de Reus Pre World Tennis Tour 2020 Autolica Mercedes-Benz'
Jordi Mas de Ugarte en el VII 'Open Nacional de Tennis Ciutat de Reus Pre World Tennis Tour 2020 Autolica Mercedes-Benz'

Una competició que enguany encara vol ser més rellevant amb motiu del cinquantè aniversari del club:

Jordi Compte, president del Club Tennis Reus Monterols: "És l'únic torneig internacional de la província de Tarragona. A més, enguany hi tindrem jugadors més bons que en anys anteriors".

Augment del valor dels premis

L'ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes-Benz 2020 reparteix en aquesta edició 25.000 dòlars en premis dels 15.000 dòlars anteriors.

Aquest campionat obre la porta als diferents tenistes que hi participen a competir en els grans slams internacionals d'aquest esport.

Paraules clau:

Notícies relacionades