Back to top

El Club Tennis Reus Monterols presenta el calendari del seu cinquantè aniversari

Jordi Compte, president de l'entitat, ha desvetllat al programa d'esports d'aquesta casa quins seran els esdeveniments esportius i socials que es duran a terme amb motiu de l'efemèride.
Jordi Compte, president del Club Tennis Reus Monterols, al Cercle Central

L'any 2020 arrenca carregat d'activitats esportives relacionades amb el món del tennis i del pàdel, ja que enguany el Club Tennis Reus Monterols celebra cinquanta anys d'història.

La junta directiva de l'entitat ha dividit els esdeveniments de l'efemèride en dues categories: socials i esportives.

Aquesta última permetrà que la capital del Baix Camp sigui la seu de competicions tan potents com són un Campionat de Catalunya Júnior Individual i Dobles de Tennis i un Campionat de Catalunya de Pàdel per equips de Primera Categoria.

Esdeveniments esportius destacats

Cartell del Campionat de Catalunya Júnior Individual i Dobles de Tennis
Cartell del Campionat de Catalunya Júnior Individual i Dobles de Tennis

El Campionat de Catalunya Júnior Individual i Dobles de Tennis arrencarà el dia 15 de febrer i s'allargarà fins al dia 23 del mateix mes. En les mateixes dates, també se celebrarà el Campionat de Catalunya de Pàdel per equips de Primera Categoria, on es comptarà amb la presència de jugadors i jugadores que militen al World Pàdel Tour, entre elles Ariana Sánchez, Alejandra Salazar o Fernando Belasteguín.

Cartell del Campionat de Catalunya de Pàdel per equips de Primera Categoria
Cartell del Campionat de Catalunya de Pàdel per equips de Primera Categoria

A més a més, a l'agost, les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols es convertiran amb la seu del Campionat d'Espanya Júnior de Tennis.

Jordi Compte, president del Club Tennis Reus Monterols: "No és fàcil aconseguir que la Real Federación Española de Tenis concedeixi un esdeveniment d'aquestes característiques. Veurem un nivell excepcional".

D'altra banda l'acte social estrella del cinquantè aniversari serà el dia 25 d'abril a FiraReus, considerat aquest com l'esdeveniment més protocol·làri de l'any.

Paraules clau:

Notícies relacionades