Back to top

El CN Ploms retira l'equip de waterpolo

Bona part de la plantilla s'ha negat a pagar les quotes de soci com a mesura de protesta pel que consideren manca de serveis per part del club, després dels problemes que hi ha hagut amb la caldera de la piscina.
Daniel Breva i Yolanda Giménez del CN Ploms.

Segons ha pogut saber Canal Reus, el Ploms no ha inscrit l'equip de Waterpolo a la segona fase de tercera divisió de la lliga catalana. Tot plegat, quan els albinegres es troben a un sol punt dels play off d'ascens. Diuen els dirigents esportius del Ploms, que el motiu ha estat l'impagament de bona part de la plantilla de la quota de soci. Fonts consultades per aquesta redacció asseguren que tot plegat s'origina amb l'avaria de la caldera que va provocar que no es pogués utilitzar la piscina del club. Com a mesura de pressió, els jugadors, van decidir deixar de pagar. El Ploms, però, ha dit prou. El director esportiu del club, Daniel Breva, ha destacat que 'hem volgut allargar al màxim possible la decisió, per tancar la primera fase, però finalment hem hagut d'acabar amb aquestes irregularitats '.

Aquest passat cap de setmana, el Waterpolo va signar la darrera victòria. 12 a 11 contra el Tàrraco. Un bri de moral de cara la segona fase de la lliga, que els hauria pogut catapultar als play offs d'ascens. Des del Ploms, lamenten la situació, però insisteixen que no és just per la resta d'integrants del club que, malgrat les dificultats, sí que han continuat pagant les quotes de soci.

Ara, el club de Waterpolo de Reus desapareixeria després d'haver-se recuperat fa poc temps. Els integrants de la plantilla podrien exposar públicament en les pròximes hores el seu posicionament i resoldre, també, el seu futur esportiu.

Paraules clau: