Back to top

Còctels i mar es combinen al Summer Drinks Cambrils

L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils ha estrenat aquest matí el concurs de còctels Summer Drinks. Un certamen que arriba per primer cop al municipi amb la participació de nou escoles d'arreu de Catalunya. El representant de cadascuna d'elles ha preparat dos tipus de còctels davant d'un jurat professional que ha puntuat la seva qualitat.
Concurs de còctels

Summer Drinks Cambrils. Així es diu el concurs de còctels que l'Escola d'Hoteleria i Turisme del municipi cambrilenc ha organitzat. Una primera edició en la qual hi han participat nou escoles del territori català, cadascuna amb un representant i un suplent. Els concursants, un per un, davant la mirada del públic i el jurat, han preparat els seus còctels, en funció de la categoria que s'estava puntuant.

Tal com ha explicat la coordinadora del Summer Drinks Cambrils, Montserrat Fusté, existeixen dues categories: l'anomenada day light summer drinks, sense alcohol, i la sunset summer drink amb alcohol. 

Cinc professionals del món de la cocteleria han conformat la taula del jurat. Andrea Senna i Fillipo Andriola de la vermuteria 'Les vermudes', Filippo Tadei i Paolo di Genaro de l'escola de cocteleria 'Flair Crew' i l'ambaixador de Bacardi, Dario Marvillo han estat els encarregats de puntuar la qualitat i l'originalitat dels diferents còctels.

Els guanyadors s'han emportat diversos premis, entre ells un curs de flair, tallers de vermuts i estades en hotels. La primera edició del Summer Drinks Cambrils s'estrena amb bon peu i la intenció és que el concurs pugui consolidar-se i organitzar-ne més edicions.

Paraules clau: