Back to top

El COFT amplia la seva borsa de treball per la Covid-19

Una mesura que el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) ha adoptat amb l'objectiu d'incrementar el nombre d'efectius a les farmàcies de la demarcació.
Farmàcia

Les farmàcies, igual que els supermercats, s'han convertit en un dels pocs establiments que, des que va començar l'estat d'alarma, poden apujar les persianes.

Una situació que ha provocat una major demanda de productes, la majoria d'ells relacionats amb alguns dels símptomes que poden sorgir si s'està afectat per la Covid-19.

Justament, per a poder fer front a aquest augment de la demanda provocada per la crisi sanitària de la Covid-19, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) ha ampliat la seva borsa de treball.

Unes noves ofertes de feina que ja estan publicades a la pàgina web del col·legi i que estan dirigides a graduats i tècnics en Farmàcia.

Accés a 'La Meva Salut' sense necessitat d'anar a cap centre sanitari

Des del col·legi, i amb voluntat que els pacients que pateixen alguna malaltia crònica s'hagin de desplaçar als Centres d'Atenció Primària (CAP) o als hospitals per tal que els hi renovin la seva recepta mèdica, s'ha creat un canal alternatiu.

D'aquesta manera, i durant el període de temps que duri el confinament, els usuaris podran dirigir-se a la farmàcia i només amb la seva targeta sanitària, el farmacèutic els hi podrà subministrar els medicaments necessaris.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades