Back to top

Coixins solidaris contra el càncer de mama

Les dones de DonArsu Tot s'han marcat com a objectiu fer 50 coixins solidaris, però per aconseguir-ho, necessiten més màquines de cosir i teles de cotó

Les dones de DonArsu Tot, el taller femení de l'Associació Reus Som Útils, s'han proposat ajudar dones que pateixen càncer de mama. Per fer-ho volen confeccionar 50 coixins amb forma de cor per ajudar a passar, una mica millor, els efectes secundaris de la intervenció quirúrgica que se'ls hi realitza al tractament.

Recentment, han tingut una donació de 3 màquines de cosir, i ja en tenen 5 en total, però, tot i això, demanen més fils i teles per poder assolir el seu objectiu.

Aquesta tasca la porten a terme a La Illeta, un centre d'activitats d'acollida del Servei d'Addiccions i Salut Mental de l'Hospital Sant Joan de Reus. És per això que en aquesta activitat elles també en surten reforçades i les ajuda a trencar amb alguns estigmes.

Fabricar perruques per a dones amb càncer

Aquest no és l'únic taller que volen dur a terme. Una altra de les iniciatives que estan impulsant és la fabricació de perruques per a dones que pateixen els efectes secundaris de la quimioteràpia, és per això que també fan una crida a totes aquelles persones que vulguin donar cabell natural.

Paraules clau:

Notícies relacionades