Back to top

El Col•legi Sant Pau gaudeix del millor circ del Trapezi

El Trapezi a les Escoles és una de les activitats d'aquest 'tercer moment' de la fira del circ després de posposar-se en diverses ocasions a causa de la pandèmia.

El Col•legi Sant Pau ha estat el primer centre educatiu en acollir diversos espectacles del Trapezi 2020. El fred no ha impedit els alumnes gaudir de la cultura amb unes companyies de prestigi nacional que conformen aquesta 24a edició de la fira. 

Le Même, Duo Laos i Toto Malabars

Els primers a trepitjar el pati de l'escola han estat Le Même i la seva música que, inicialment, tenien previst passejar pels carrers de Reus acompanyant el famós elefant del Trapezi. Seguidament, ha estat el torn de la companyia Duo Laos i el malabarista xilè resident a Catalunya, Luis Toto Niño.

Trapezi a les Escoles

El Trapezi a les Escoles conforma aquest tercer moment del Trapezi 2020, una edició que s'ha vist obligada a posposar-se en diverses ocasions i que finalment, ha hagut de reinventar-se i adaptar els seus espectacles. Fins al 18 de desembre, una dotzena de centres educatius de la ciutat gaudiran d'aquests espectacles del millor circ del Trapezi.

Col·legi Sant Pau

Paraules clau:

Notícies relacionades