Back to top

Com aconseguir entrades per la Diada castellera del Mercadal

La trobada se celebrarà el diumenge, 3 d'octubre, a les 13.00 h i està previst que s'allargui fins a les 15.00 h aproximadament

Com ja es va anunciar la setmana passada, després que el Procicat aprovés la celebració de trobades castelleres, l'Ajuntament de Reus i els Xiquets de Reus van decidir tirar endavant la Diada del Mercadal. 

La voluntat és que hi hagi públic a la plaça, això sí, respectant les mesures sanitàries. Per aquest motiu, s'han posat a disposició 600 entrades gratuïtes  perquè es pugui accedir a la plaça i així, poder controlar-ne l'aforament. La reserva d'entrades s'obrirà a les 21.00 h d'avui, dijous 30 de setembre en aquest enllaç

Aconsegueix les teves entrades

La trobada se celebrarà el diumenge, 3 d'octubre, a les 13.00 h i està previst que s'allargui fins a les 15.00 h aproximadament. Les colles que hi participaran són Colla Vella dels Xiquets de Valls, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Castellers de Vilafranca, Capgrossos de Mataró i Xiquets de Reus, les mateixes colles que estaven previstes i que ja van participar en la Diada del Mercadal del 2019. 

Segueix-la a través de Canal Reus

Des de Canal Reus us oferirem, en directe, la Diada del Mercadal en un programa especial. L'emissió començarà a partir de les 12.30 h i la podreu seguir als vostres televisors o a través d'internet a canalreustv.cat/directe.

Paraules clau:

Notícies relacionades