Back to top

Com afecta el toc de queda als clubs esportius?

L'entrada en vigor del toc de queda amb l'estat d'alarma també dificulta el dia a dia dels clubs esportius. Especialment dels equips sèniors, que acostumen a entrenar passades les 21 h, just el moment en què ara s'han de tancar les instal·lacions esportives.

Amb la implantació del toc de queda, un dels sectors que es troba afectat és l'esportiu. Aturar l'activitat a les 21 h fa gairebé impossible el dia a dia dels clubs, especialment en categoria sènior, que normalment entrenen a partir d'aquesta hora i fins passades les 23 h de la nit en molts casos.

De fet, la UFEC ha demanat que els esports s'homologuin com a activitat cultural per poder acabar els entrenaments una hora més tard, a les 22 h. La Federació Catalana de Bàsquet ha sol·licitat allargar els horaris fins a les 23 h.

pexels

Aquesta situació arriba la setmana que han de tornar les competicions després dels quinze dies d'ajornament per part del PROCICAT. Tot i això, el Club Voleibol Reus i el Ploms-Salle creuen que no hi haurà partits oficials, com a mínim, mentre el toc de queda estigui vigent.

Paraules clau:

Notícies relacionades