Back to top

Com cuidar la nostra pell després d'un bany a la piscina

El clor i les agressions externes, posen en joc la nostra pell. Mantenir una sèrie de rutines i recomanacions és important per tindre una pell sana.

La pell és la nostra barrera protectora contra les agressions externes i per aquest motiu, per tal de mantenir-a hidratada i en perfectes condicions a l'estiu, cal seguir una sèrie de rutines després de passar tot el dia en la piscina.

Consells i rutines 

  • El primer pas que cal fer és tenir sempre a mà una ampolla d'aigua fresca i anar-nos hidratant contínuament durant la nostra exposició al sol. També és important consumir durant l'època estival moltes fruites i verdures, sobretot aquelles que continguin molta vitamina C, ja que aquesta vitamina té la propietat de neutralitzar el clor.
  • Dutxar-se abans d'entrar en la piscina no és tan sols una normativa obligatòria per a mantenir la qualitat i neteja de l'aigua, sinó que l'aigua freda ens crea una espècie de capa protectora gràcies a la qual no absorbim tant de clor.
  • Una vegada arribem a casa, és important donar-se una dutxa de diversos minuts i després, aplicar-se un aftersun o una bona crema hidratant. També és aconsellable abans d'anar-se'n a dormir aplicar una crema nutritiva amb col·lagen per a la regeneració cel·lular.
  • Finalment, renta sempre el banyador i la tovallola que has utilitzat, no el deixis tan sols assecant-se.

Paraules clau:

Notícies relacionades