Back to top

Com reservar les entrades de Sant Pere 2021

Les entrades de la Festa Major de Reus es podran adquirir online a partir de les 16h d'aquest dimecres

A partir de les 16h d'aquest dimecres l'ajuntament activarà  la pàgina web amb què es podran reservar les entrades per assistir als actes festius, que tindran un aforament limitat i es realitzaran en un recinte tancat. El procediment per fer la reserva d'entrades és entrar a la pàgina web, seleccionar el dia que es vulgui assistir i determinar el nombre d'assistents.

Reserva AQUÍ les teves entrades

El nou "Carrer de la Festa"

Tal com es va anunciar fa unes setmanes, la Festa Major d'enguany no tindrà tronades, però sí que es podrà gaudir del seguici festiu. No actuaran pels carrers cèntrics de la ciutat, sinó que ho faran al Parc de la Festa de Reus, on s'hi podran encabir més de mil persones gràcies a les dues grades que s'instal·laran.

Aquest espai s'anomenarà "El carrer de la Festa" on el Seguici Festiu Petit farà passades el dia 27. Els dies 28 i 29 de juny, la vigília i el dia de Sant Pere, els elements del seguici faran passades per un passadís central ubicat al bell mig de les grades, que estaran encarades com si es tractés d'una mena d'amfiteatre.

Paraules clau:

Notícies relacionades