Back to top

Com trobar la gasolina més barata de Reus?

Una funcionalitat de Google et permet saber el preu actualitzat de cada gasolinera

Des que va esclatar el conflicte a Ucraïna, els preus de la llum, el gas i, sobretot, el de la gasolina s'han disparat. En aquest sentit, Google Maps té una eina que et permet saber i comparar els preus de la benzina en cada gasolinera. 

Com funciona?

Si entrem a Google Maps, trobarem una funcionalitat que ens permet filtrar diversos serveis, com cafeteries, restaurants, botigues, farmàcies i, entre elles, gasolineres. L'altra opció és utilitzar el buscador i cercar la paraula "gasolinera". 

google maps gasolinera

Si seleccionem "Benzineres", automàticament, Google Maps ens destacarà les gasolineres més properes a la nostra ubicació i ens mostrarà el preu de la gasolina sense plom 95 de cada benzinera, igual que es mostra en la següent fotografia. 

google maps gasolinera

 Des del telèfon mòbil

Des del nostre telèfon mòbil el procediment és el mateix, l'única diferència és que també podem saber el preu del gasoli i de la gasolina sense plom 98. Només cal que cliqueu en la localització que preferiu i un mostrarà els altres preus, a banda, de tota la informació de servei que recull Google Maps, com l'horari d'obertura, la puntuació i comentaris dels usuaris, fotografies del lloc, etc. 

google maps gasolinera

Paraules clau:

Notícies relacionades