Back to top

Com es viu el Nadal als pobles del Baix Camp?

A Reus, població de més de 100 mil habitants, els atractius de les zones comercials i activitats paral•leles durant la campanya de Nadal per estimular les compres, són moltes i variades. A altres poblacions del Baix Camp, però, on hi ha menys habitants i comerços, les possibilitats no són tantes, però a canvi, poden oferir un ambient més local i acollidor.
mercat de nadal a cambrils

Els mercats de Nadal donen sortida a productes artesans i personalitzats, però també aliments quilòmetre zero o motius nadalencs per decorar les llars. En molts casos, el que s'hi adquireix serveix de regal per les celebracions típiques del període nadalenc.

Cambrils tanca amb èxit el mercat de Nadal

En el cas de Cambrils, per exemple, on el mercat de Nadal s'ha celebrat aquest cap de setmana, coincidint amb Festa Major de la Immaculada, ha atret molts visitants que han optat per aquest ambient més familiar que ofereixen les ciutats més petites que el que pot ser un Reus o Tarragona.

Les paradetes del mercat han anat acompanyades d'activitats complementàries com tallers per a la canalla, actuacions de dansa... o fins i tot la visita del Pare Noel, que juntament amb un follet han recollit les cartes que els han lliurat els infants.

Els pobles petits també celebren mercats de Nadal

Als pobles més petits, com Vilaplana, també hi neixen iniciatives per no deixar de celebrar-hi les festes. Aquest diumenge han celebrat un mercat d'artesania, gestionat per les artistes del municipi, i que també ha donat el tret de sortida a la temporada de Nadal.

Coincidint amb els volts de Santa Llúcia, molts altres municipis com Riudoms o Mont-roig celebraran els mercats de Nadal el cap de setmana que ve.

Paraules clau:

Notícies relacionades