Back to top

Comaigua obre un nou canal d’atenció a través de WhatsApp

Atenció més personalitzada per resoldre els dubtes dels usuaris i usuàries del servei a
través de l’aplicació de missatgeria instantània
comaigua

Comaigua, companyia gestora del cicle integral de l’aigua al Baix Camp, ofereix des del passat 30 de març un nou servei d’atenció als usuaris i usuàries a través de WhatsApp.

D’aquesta manera, la companyia vol oferir una atenció encara més personalitzada. Amb la finalitat de donar resposta a les consultes dels usuaris i usuàries del servei mitjançant la plataforma familiar, ràpida i de confiança, obre la porta a una comunicació més fluida, una major participació i interacció i per tant, una millor experiència de les persones amb el seu servei d’aigües.

Per a Comaigua, les persones sempre han estat el centre de la seva activitat i amb aquest nou servei vol estar encara més a prop seu.

Un nou canal telemàtic

Un canal telemàtic més, en una situació excepcional com la que vivim actualment degut a la crisi de la COVID-19. El nou servei datenció via WhatsApp va entrar en funcionament el passat mes de març a través del número de mòbil 636 916 692, amb un horari de 8:30 a 16 h, de dilluns a divendres.

Els usuaris i les usuàries podran enviar consultes, queixes, suggeriments o el que considerin oportú relacionat amb la gestió del cicle integral de laigua en el seu municipi.

comaigua

LÀrea de Clients de Comaigua, oferirà una resposta immediata a aquests missatges sempre que sigui possible, o en cas que sigui necessari derivar la consulta als departaments corresponents, sinformarà del procediment a seguir i de lactuació a realitzar.

Aquest número no servirà per a atendre trucades, ni tampoc per a realitzar tràmits de contractació o avaries. En aquest cas els telèfons datenció ciutadana continuaran sent els mateixos el 900 100 341 d’Atenció Comercial i el 900 100 342 per Avaries.

A més, qualsevol tràmit relacionat amb el servei daigua o clavegueram es pot fer a través de la Seu Electrònica de Comaigua www.comaigua.cat en l’apartat de Contacta’ns.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades