Back to top

Comença el concurs de fotografia #PrimaveraAReus

A partir del 27 d'abril comença un concurs de fotografia de decoracions i composicions florals fetes a casa
flor

L’Agència de Promoció de Ciutat i la Regidoria de Desenvolupament urbà i via Publica proposen conjuntament un concurs a Instagram amb un doble objectiu, potenciar el posicionament de Reus com a “Vila Florida i donar la benvinguda a la Primavera.

reus

La idea és premiar les fotografies publicades de decoracions i composicions florals fetes a casa durant aquests dies, als balcons, finestres o als jardins, i es podran utilitzar flors naturals o realitzades amb algun altre material.

Es podran començar a publicar fotografies a partir del dia 27 d’abril a les 9:00h (día de la Mare de Déu de Montserrat) i finalitzarà el dia 3 de maig a les 16:00 h (dia de la mare). El mateix dia a partir de les 20 h es donaran a conèixer els guanyadors.

Hi hauran tres categories de premis:

  1. Categoria #LaMésOriginal
  2. Categoria #PlantaSenseFlor
  3. Categoria #LaMésInfantil

Es podrà participar a les 3 categories però només es podrà guanyar a una d’elles, la fotografia guanyadora serà la que hagi obtingut a cada categoria més likes fins les 16:00 h del dia 3 de maig.

Per participar hauran de ser seguidors de @ReusPromocio, etiquetar a @ReusPromocio i utilitzar el hashtag #PrimaveraAReus seguit del hashtag de la categoria escollida.

Plantes de temporada com a premi

Els tres premis (un conjunt de plantes de temporada) s’entregaran als domicilis dels guanyadors (seguint la normativa de protecció del Covid19) durant la setmana següent.

Paraules clau:

Notícies relacionades