Back to top

Comença el Gran Recapte amb demanda de voluntaris

La recollida solidària d'aliments s'allargarà fins demà i de moment, encara falten una quarantena de voluntaris a la ciutat per assolir la xifra de l'edició passada.
recapte

Reus dóna el tret de sortida al Gran Recapte d'Aliments a Catalunya que aquest any arriba a la seva onzena edició. L'oli, la llet i les conserves són els productes bàsics més demandats en els 38 supermercats de la ciutat que hi participen.

Falten 40 voluntaris

Des de fa dies el Banc d'Aliments fa una crida a aconseguir voluntaris i poder assolir la xifra de l'any passat on es van inscriure unes 4.500 persones. De moment, tot i haver encetat el Gran Recapte, segueixen faltant una quarantena de voluntaris als punts de Reus. Al Carrefour però la recollida ha començat amb bon peu i ja s'han vist les primeres donacions.

Voluntaris del Gran Recapte

Web d'inscripcions

21,3% de pobresa a Catalunya

El Gran Recapte d'aquest any se situa en un escenari de pobresa creixent al territori català on el 21,3% dels catalans segons l'Idescat viuen en situacions de pobresa. Per això des del Banc d'Aliments expliquen que aquesta recollida és només una petita ajuda que pot durar uns tres mesos aproximadament.

Web donacions

Al 2018 es va tancar l'exercici amb 2,7 milions de quilos de menjar a la demarcació. A banda dels supermercats, el Gran Recapte compta amb una pàgina web on també es poden donar aliments.

Paraules clau:

Notícies relacionades