Back to top

Comença el judici a Joan Sabater pel cas 'Visa Or'

Després d'haver-se posposat fins en dues ocasions, aquest dimarts ha començat el judici a Joan Sabater, expresident del Reus Deportiu, pel cas 'Visa Or'. Sabater va a judici acusat de carregar 75.000 euros al club en despeses personals.

Comença el judici contra Joan Sabater pel cas 'Visa Or'. La fiscalia acusa l'expresident del Reus Deportiu d'haver carregat a dues targetes de crèdit del club, diverses despeses personals (puros, restaurants, clíniques d'aprimament). L'import, que no s'hauria pogut justificar, supera els 75.000 euros.

En la sessió de qüestions prèvies la defensa ha al·legat indefensió, que els fets haurien prescrit i que el club no hauria d'estar personat com a acusació particular perquè no va aprovar-ho per junta. La vista, que ha començat avui després d'haver-se posposat un parell de vegades, s'allargarà fins dijous.

gràfic joan sabater cas visa or

El ministeri públic li demana dos anys de presó per un suposat delicte d'apropiació indeguda i demana que indemnitzi al club amb els diners que va gastar; en canvi, l'Associació d'Amics del Reus Deportiu -que exerceix d'acusació particular-, augmenta la petició als cinc anys de presó pels suposats delictes d'estafa i d'apropiació indeguda, i xifra en poc més de 157.000 euros els diners defraudats. D'altra banda, la defensa insisteix que Sabater és innocent.

Paraules clau:

Notícies relacionades