Back to top

Comença el judici contra Poblet pel CAP de Vila-seca

L'Audiència Provincial de Tarragona és l'escenari d'un dels casos que va néixer al voltant d'INNOVA però que de seguida se'n va desmarcar. La fiscalia demana l'absolució pels quatre investigats.

El jutge que instrueix el cas INNOVA va posar en entredit la construcció del CAP de Vila-seca en la qual hi va participar Jorge Batesteza, un dels principals investigats en la macrocausa reusenca. Tot plegat va provocar l'obertura de la peça separada número 8 del cas INNOVA, que ben aviat va agafar volada pròpia i que va acabar d'instruir-se als jutjats de Tarragona. 

I és que tot i que el jutge reusenc havia detectat similituds amb el funcionament de les presumptes irregularitats comeses a Reus, l'aleshores alcalde de Vila-seca i principal imputat en aquest cas, Josep Poblet, va desmarcar-se'n de seguida. De fet, va demanar que no se'l posés al mateix sac que INNOVA i els tribunals li van acabar donant la raó, en separar la causa i enviar-la a Tarragona on jurisdiccionalment li pertocava. 

Ara el judici arrenca a l'Audiència de Tarragona amb quatre investigats: Josep Poblet, l'arquitecte Jorge Batesteza, Rafael Bertrán, l'arquitecte municipal i Manuela Moya, aleshores regidora d'Urbanisme. 

Paraules clau:

Notícies relacionades