Back to top

Comença la 138a Fira de Mont-Roig del Camp

Tret de sortida de la 138a Fira de Mont-Roig del Camp, una fira que tot i ser centenària innova la seva programació any rere any de la mà de la gastronomia.
Fotografia de la 137a Fira de Mont-Roig del Camp

Ahir va començar la Fira de Mont-Roig del Camp, una de les fires més antigues de Catalunya que enguany celebra la seva 138a edició. Com cada any, els quatre dies de festa estan plens d'exposicions, concerts i activitats per a totes les edats.

La novetat que presenta aquest any la fira va de la mà de la gastronomia, creant així la primera edició de La TapaFira, una ruta de degustació de tapes per alguns dels negocis que conforma la vila. Cada un dels establiments disposa dels fulletons que s'utilitzen per aconseguir els segells dels diferents recintes que acrediten la seva consumició, de manera que si els visitants degusten 5 tapes diferents, obtenen directament un premi.

Per segon any consecutiu, el diumenge se celebra el Concurs de cuina tradicional. Aquest està obert a tot el públic, a excepció de professionals del sector. Les inscripcions són individuals i gratuïtes, i els participants hauran de realitzar a casa el plat de dues racions amb productes de proximitat, i portar-los el dia del concurs. El guanyador rebrà un premi en un establiment turístic, i un diploma acreditatiu.

Durant el transcurs de la fira, estarà actiu el Concurs de les Xarxes Socials, on els usuaris hauran de fotografiar de manera original quelcom relacionat amb la Fira i penjar-ho a les seves xarxes socials acompanyat de l'etiqueta #FiraMontroig19.

A més a més, durant els tres últims dies s'ofereix un servei de bus gratuït que va des de Miami Platja a la Fira amb diverses parades, i viceversa.

Paraules clau: