Back to top

Comença la 17a edició del Memorimage

Fins divendres, es tractaran temes com la memòria històrica, els oficis tradicionals o la diversitat sexual i de gènere.

Aquest dimarts al vespre tenia lloc la inauguració de la dissetena edició del Festival Internacional de cinema de Reus, el Memorimage. La peça documental 'Urraca. Caçador de rojos' era l'encarregada de donar inici a aquesta proposta que, enguany, estrena el lliurament d'un premi honorífic. Les projeccions s'allargaran fins al divendres i es concentraran al Teatre Bartrina. Es tractaran temes com la memòria històrica, els oficis tradicionals o la diversitat sexual i de gènere.

A més, als matins, un total de 1200 alumnes de diversos centres reusencs passaran per les sessions del MemoriJove, que es complementaran amb col·loquis amb els autors i directors de les peces. Ahir van passar pel plató del Va com Va, el magazín de la casa, la directora artística del festival, Anna Petrus, que ens va parlar de les diverses seccions, com també el productor del documental inaugural, Mario Pons, que ens va acostar la figura de Pedro Urraca, qui protagonitza la peça.

Paraules clau:

Notícies relacionades