Back to top

Comença la fase decisiva del Catalonia Open al Monterols

El Club Tennis Reus Monterols està acollint la primera edició del Catalonia Open WTA 125, un certamen que avui començarà a viure els primers partits dels quarts de final.

FOTOGRAFIA: Federació Catalana de Tenis

El primer Catalonia Open WTA 125 no està tenint sorpreses. Les principals favorites per emportar-se el certamen, entre les quals es troba la cap de sèrie número u del torneig i número trenta del món Jil Teichmann (Suïssa), continuen avançant rondes al Club Tennis Reus Monterols. 

Com que el torneig és de nivell, ja que compta amb algunes de les millors jugadores del món i reparteix 115.000 dòlars en premis, el club ha hagut de muntar unes grades supletòries per poder arribar al miler d'assistents a la pista central. Una pista que acollirà la final del torneig aquest diumenge a les dotze del migdia.

El club construirà dues pistes de tenis més

Un Club Tennis Reus Monterols que continuarà ampliant les seves instal·lacions. En la passada assemblea de socis de l'entitat es va aprovar la construcció de dues noves pistes de tenis, amb un pressupost previst de 250.000 euros. Així doncs, el club ganxet tindrà divuit pistes de tenis i, d'aquesta manera, podrà satisfer la demanda dels usuaris i usuàries del Monterols.

Paraules clau:

Notícies relacionades