Back to top

Comença la fase final de l'Olimpíada Escolar

La 39a edició de l'Olimpíada Escolar, la segona en "format pandèmia", està arribant al final. Durant aquesta setmana i la vinent, vuit grups escolars, quatre de cinquè i quatre de sisè de primària, se citen al Pavelló Olímpic de Reus per realitzar les darreres proves de la cita.

La flama olímpica ja crema. El pavelló Olímpic de Reus acull durant els pròxims dies les finals de la 39a edició de l'Olimpíada Escolar. Dels 48 grups inscrits (1.020 nois i noies) de cinquè i de sisè de primària que hi han participat, vuit grups, quatre per curs, han arribat a la fase final. En els dies de competició es veuran reflectits els valors olímpics. L'exemple més evident és que la puntuació final és la suma dels punts de tot l'equip i, per tant, l'esforç ha de ser conjunt i solidari en tot moment

Esport i cultura s'han barrejat per ser protagonistes de l'esdeveniment. Bàsquet, hoquei o curses de relleus en el vessant esportiu; i respondre tests o entrevistar a esportistes de la ciutat en la part cultural, són els reptes als quals s'han d'enfrontar els participants de l'Olimpíada.

Els equips finalistes són: Els Franquets i Espinar Team del Col·legi Sant Josep de Reus; En equip som més forts de l'Escola Maria Cortina de Reus; els Bad Boys del Col·legi Pare Manyanet de Reus; el Xaloc de l'Escola Montsant de Reus; Els 27 i el Quickball del Col·legi La Salle Reus; i Los Xics de Casa de l'Escola Josep M. Soler i Gené de Montbrió del Camp. 

Seguiment per Canal Reus TV

Com cada any, Canal Reus farà un seguiment especial a partir de la setmana vinent amb l'emissió d'una càpsula diària després de l'informatiu, que es podran recuperar a la pàgina web i a les xarxes socials.


optiques visio

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades