Back to top

Comença la lliga per l'equip Reus Genuine

La Fundació Futbol Base Reus hi militarà per tercer any consecutiu i dos dels seus integrants han visitat el programa d'esports d'aquesta casa per explicar com preparen l'experiència.
Imatge de l'equip Genuine de la Fundació Futbol Base Reus

L'equip Genuine de la Fundació Futbol Base Reus ja ho té tot preparat per a l'inici de la competició regular. Els roig-i-negres disputaran el seu primer desplaçament ben a prop de casa, concretament al Complex Esportiu de Futbol Salou, i els partits s'allargaran des d'aquest mateix divendres fins diumenge. El conjunt reusenc s'entrena des de fa dos mesos per rebre a l'Athletic Club Fundazioa, al Tenerife i al Real Oviedo en aquest primera jornada.

36 equips

La Lliga Genuine es compon enguany d'un total de 36 equips i fins a 6 seus s'han ofert en acollir les quatre jornades de competició del calendari anual. Cada cop són més els clubs que aposten per aquesta iniciativa i enguany la Fundació Futbol Base Reus amplia horitzons. L'entitat ha unit forces amb la Fundació Villablanca i l'Escola Nostra Senyora del Mar per tal d'incorporar nous jugadors i també nous voluntaris.

Primer partit

Els roig-i-negres inauguraran la lliga dissabte a partir de les 11 del matí i tornaran a jugar a les sis de la tarda. Diumenge clouran aquest primer certamen, també a les onze en punt del matí, per donar pas a la següent jornada de competició. Se celebrarà a Sevilla a finals del mes gener. 

Paraules clau:

Notícies relacionades