Back to top

Comença la preinscripció a les Escoles Bressol Municipals de Reus

Aquest any com a novetat els infants amb germans matriculats al centre tindran 50 punts i els infants fills de treballadors del centre en tindran 10

Avui dilluns dia 9 de maig s’inicia el període de preinscripció a les Escoles Bressol Municipals, un termini que s’allargarà fins al 20 de maig. El període de matrícula es farà del 7 al 17 de juny.

Es pot fer a través del portal de tràmits de la web reus.cat, concretament a https://seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/49158 o demanant cita prèvia a l’Oficina  Municipal d’Escolartizació (l'horari de l'OME -amb cita prèvia- de 9:00 h a 14:00h) o a l’escola bressol que hagin escollit en primera opció.

Tota la informació es pot consultar a https://www.reus.cat/serveis/escola-bressol-0-3-anys.

L’oferta de places és per a les escoles bressol municipals La Ginesta, Montsant, El Margalló, El Marfull, L’Olivera i El Lligabosc, i per a les llars d’infants El Barrufet, A. Cuadrada i Verdaguer.

Les preinscripcions rebudes s’ordenaran segons la puntuació atorgada, no es té en compte l’ordre d’arribada.

Els criteris que es tenen en compte per atorgar punts són si hi ha germans ja matriculats al centre, si els progenitors hi treballen, si es viu a Reus, la situació laboral dels progenitors, ser família monoparental o nombrosa, ser beneficiari d’una renda mínima d’inserció o patir una discapacitat igual o superior al 33%, ja sigui l’alumne, el progenitor o un germà. Aquest any com a novetat els infants amb germans matriculats al centre tindran 50 punts (abans 40) i els infants fills de treballadors del centre en tindran 10 (abans 40). Aquest 22-23 és novetat també la puntuació per naixement en part múltiple, per trobar-se en situació d’acolliment familiar i si s’acredita la condició de víctima de violència de gènere o terrorisme.

Per al proper curs 2022-2023 el Departament d’Educació finançarà el servei escolar de 5h dels infants matriculats a I2 passant a tenir cost 0€ per a les famílies. La resta de serveis (menjador, acollides, monitoratges, ...)  seguiran sent a càrrec de les famílies usuàries.

Paraules clau:

Notícies relacionades