Back to top

Comença la renovació dels jocs infantils de la plaça de la Fumera de Reus

Les Brigades Municipals han iniciat la millora i renovació de la pavimentació i la instal·lació de nous elements de joc.

Les Brigades Municipals han iniciat aquesta setmana les obres del paquet d’inversions extraordinàries per a la renovació de la pavimentació i la instal·lació de nous elements de jocs infantils a la plaça de la Fumera, entre l’avinguda del President Macià i el carreró del Gas.

L’obra dona continuïtat al paquet executat a finals de l’any passat a l’avinguda del carrilet, amb un pressupost total de 20.000 euros. Les dues actuacions extraordinàries al pressupost de 2020 s’han escollit tenint en compte l’ús intensiu dels jocs actualment instal·lats en aquests dos espais i el seu estat de conservació.

El Pla d’Acció Municipal Reus 2019-2023 preveu la renovació i millora de les zones de jocs infantils en la línia de treball que defineix la millora de l’espai públic com a element vertebrador de la ciutat. Les actuacions les porta a terme la regidoria de Desenvolupament Urbà i Via Pública a través de la Brigada Municipal.

Les actuacions previstes en millora i renovació de zones de jocs infantils:

  • Pla director de manteniment de zones de jocs infantils: 25.000 euros.
  • Pressupostos participatius: 150.000 euros
  • Inversions extraordinàries: 20.000 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades