Back to top

Comença la traca final de l'OK Lliga

El play-off pel títol és el principal al·licient de la darrera fase de la temporada a l'OK Lliga. A més a més, però, també es disputa l'eliminatòria per determinar qui jugarà la WS Europe Cup i es coneixerà el tercer equip que baixa de categoria.

Un cop passada la Copa, arriba el tram final de la temporada a l'OK Lliga amb tres fronts oberts: el play-off pel títol, l'eliminatòria per decidir quin equip juga l'antiga copa de la CERS i el conjunt que acompanyarà el Manlleu i l'Alcobendas a l'OK Lliga Plata. El play-off pel títol de l'OK Lliga arranca aquest cap de setmana amb la disputa dels quarts de final, que es jugaran aquest dissabte 14 i també el 21. Si alguna eliminatòria necessita el tercer partit de desempat, seria el dimarts 24.

El Reus Deportiu Virginias, que té el factor pista a favor, jugarà els quarts de final contra el Lleida Llista. A la mateixa banda del quadre hi ha el Barça i el Caldes. Per tant, si els de Jordi Garcia passen a les semifinals, se les veurien amb els blaugranes o els vallesans. Liceo-Alcoi i Noia-Calafell estan a l'altra banda del quadre. 

L'Europe Cup i el descens, en joc

El play-off per disputar l'Europe Cup enfrontarà l'Igualada amb el Voltregà, mentre que el Girona i el Palafrugell evitaran el descens a l'OK Lliga Plata. Aquestes dues eliminatòries es decidiran com a màxim el 28 de maig, mentre que el play-off pel títol es pot allargar fins al 21 de juny.

Paraules clau:

Notícies relacionades