Back to top

Comença la vaga dels treballadors de Repsol

Els treballadors de Repsol han iniciat una vaga de tres dies per denunciar la manca de voluntat de l’empresa per arribar a un acord sobre l’increment dels salaris

Els treballadors de Repsol de tot l’Estat han començat aquest divendres, 15 de juliol, una vaga de tres dies convocada per denunciar que, amb la manca de voluntat de l’empresa per arribar a un acord sobre l’increment dels salaris, els treballadors de Repsol han perdut poder adquisitiu. A les 8 h d’aquest matí el seguiment era del 95% (excloent els serveis mínims) i no s’han produït incidents remarcables. L’aturada continuarà fins diumenge 17 de juliol.

L’aturada la convoquen el Sindicat de Treballadors (STR), CCOO i UGT com a últim recurs davant la negativa de la direcció de Repsol a arribar a un acord que protegeixi el poder adquisitiu dels treballadors de l'empresa mitjançant una actualització dels salaris dels 16.000 treballadors de la companyia a tot l’Estat.

L’STR considera abusives les pretensions de la direcció de la companyia tenint en compte el compromís dels treballadors amb l'empresa i amb la societat demostrat durant els mesos de confinament. El sindicat recorda que ja s'acumulen més de 2 anys de negociació i diverses mobilitzacions sense aconseguir cap avenç significatiu, cosa que obliga a convocar aquestes jornades de vagues els dies 15, 16, 17 de juliol i 13, 14, 15 d'agost.

En parlem de tot plegat amb Toni Carmona, president del comitè empresarial de Repsol. 

Paraules clau:

Notícies relacionades