Back to top

Comença el muntatge de la pista de pàdel a la plaça Mercadal de Reus

Acollirà les finals de la segona edició de l’Open Reus Pro Pàdel

Avui, 3 de març de 2023, ha començat el muntatge a la plaça del Mercadal de la pista de pàdel que acollirà les finals de la segona edició de l’Open Reus Pro Pàdel. Aquest torneig, organitzat pels clubs i centres de pàdel de la ciutat, s’ha concebut com una activitat prèvia al desembarcament a Reus, del 28 de març al 2 d’abril, de l’Open TAU Ceràmica Reus Costa Daurada, prova del calendari del World Padel Tour.

Durant dues setmanes, fins el 26 de març, el centre neuràlgic de la ciutat respirarà l’ambient i l’afició per aquest esport amb una pista a la plaça que acollirà, a més de les finals, activitats paral·leles en horari de matí i tarda com ara competicions escolars, exhibicions o pàdel adaptat.

Està previst que els treballs de muntatge s’allarguin tota la setmana vinent.  La inauguració de la pista tindrà lloc divendres, 10 de març, a les 18.00 hores amb presència dels membres de la corporació i dels clubs de pàdel de la ciutat. Tot seguit, s’iniciaran les finals de la categoria kids i d’adults.

Open Reus Pro Pàdel

L’Open Reus Pro Pàdel s’organitza des dels clubs i centres de pàdel de la ciutat: Club Tennis Reus Monterols, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Global Pàdel, Club Pàdel Manyanet, Winner Sport, Padel Reus, Padelx4, Tot pàdel i Padel Indoor. Des del passat  11 de febrer estan tenint lloc els tornejos a les diferents seus i es juguen competicions als clubs i les finals es disputaran del 10 al 26 de març a la pista del Mercadal.

Els guanyadors i guanyadores de cada categoria en cada torneig rebran com a obsequi una entrada d’un dia l’Open TAU Ceràmica Reus Costa Daurada.

Paraules clau:

Notícies relacionades