Back to top

Comencen els treballs de pavimentació de la Rambla Jaume I de Cambrils

Les obres van arrancar per Setmana Santa i han estat un mar de problemes de circulació per als veïns i turistes durant l'estiu.

Aquest dimecres, 24 d'agost, han començat els treballs de pavimentació i col·locació de la rigola central de la Rambla Jaume I de Cambrils. Unes obres que han estat molt criticades pels veïns i comerciants de la zona, però que, segons l'ajuntament, estan avançant a ritme del que estava previst. 

Durant els dos darrers mesos d'obres i un cop enllestits els subministraments soterrats, s’ha dut a terme l’adequació i cimentació de l’espina central de la via. Això ha permès que ara comenci la fase de pavimentació. 

Obra reivindicada

Tot i les crítiques dels veïns i comerciants de la zona, el govern assegura que aquesta era una millora reclamada per la ciutadania. Defensen ara que "el canvi de fisonomia de tot l'entorn ja és molt evident" i que "s'han superat amb bona nota les setmanes més decisives de l'estiu, minimitzant les complicacions que una obra d'aquesta envergadura pot produir". 

En els pròxims dies començaran les obres de substitució de les lluminàries antigues per altres de modernes de baix consum energètic i més sostenibles. En paral·lel també es duran a terme els treballs de soterrament dels encreuaments de línies elèctriques que millorarà molt l’aspecte visual.

Rambla Jaume I cambrils obres

Paraules clau:

Notícies relacionades