Back to top

Comencen les obres del Centre Cívic Gregal de Reus

La reforma tindrà un cost de més de 2,3 milions d'euros. L'objectiu és que aquest espai es converteixi en un punt de trobada no només pels veïns de la zona, sinó que també ha de ser-ho pel conjunt de la ciutat.

L'obra de l'edifici i la urbanització viària necessària tindran una durada d'uns 18 mesos en total. La reforma tindrà un cost de més de 2,3 milions d'euros i l'adequació urbanística superarà els 200.000 €. Aquesta darrera consistirà en l'ampliació de voreres, la reducció de l'espai viari amb un sol carril de circulació lenta i l'execució d'una zona elevada de pas prioritari de vianants. Així, el projecte preveu conservar l'edifici, catalogat al Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Natural de Reus.

Més enllà de les activitats municipals que tindran lloc al centre cívic, aquest espai obre la porta a les entitats que hi vulguin emplaçar la seva seu.

Distribució i accessos

Centre Cívic Gregal

Es preveu que l'equipament tingui dos accessos, una planta baixa amb la recepció, sales de reunions, el bar, una sala polivalent i diversos espais públics, i una primera planta amb aules de formació, un gimnàs i espais d'administració i d'entitats, entre altres.

Paraules clau:

Notícies relacionades