Back to top

Comencen les obres del nou carril bici a l'avinguda de Tarragona de Reus

Amb les obres, els carrils destinats als vehicles motoritzats es faran més estrets i es reduirà la velocitat d'aquest tipus de vehicles

L'Ajuntament de Reus ha iniciat aquest dilluns, 10 d'octubre els treballs de construcció del tram de carril bici que recorrerà l'avinguda de Tarragona, entre la rotonda del Tecnoparc i la rotonda de l'avinguda del President Macià. L'obra, adjudicada a l’empresa Construcciones Asensio SL amb un pressupost de 519.612,72 euros (IVA inclòs), forma part del desplegament del Pla de la Bicicleta; i té un termini d'execució de 4 mesos.

Es reduirà la velocitat dels vehicles

La solució adoptada manté el sentit de circulació actual als dos costats de l’avinguda. S'estrenyen els carrils destinats als vehicles motoritzats (amb la qual cosa es contribueix a la reducció de la velocitat) i es crea un carril bici segregat unidireccional per banda i banda, tant en sentit Tarragona com sentit Reus.

La separació dels carrils es farà amb la instal·lació de peces de PVC sobre el paviment, que reforçaran la seguretat dels usuaris de la via. A més de la separació física, es pintaran en vermell els trams de carrils bici on hi pugui haver més conflicte amb altres tipus de transport.

Aquest projecte és finançat per la Unió Europea amb Fons Next Generation EU, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’Estat Espanyol, i d’acord amb la convocatòria del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Paraules clau:

Notícies relacionades