Back to top

Comencen les obres de la nova zona verda entre el carrer Miami i el passeig de Misericòrdia

El termini d’execució està fixat en dos mesos i té un pressupost de 92.075,15 euros

L’Ajuntament de Reus ha iniciat les obres d'urbanització d'una nova zona verda al carrer Miami, a tocar del passeig de Misericòrdia. Els treballs van ser adjudicats a l'empresa Obres i Serveis Curto per un import de 92.075,15 euros (IVA inclòs). L'actuació està dividida en dues fases, que s'executaran alhora. El termini d’execució està fixat en dos mesos per cadascuna de les fases.

El projecte defineix els treballs d’urbanització de les zones verdes i calçades, dotant-les de les infraestructures necessàries i la instal·lació dels serveis de sanejament, electricitat per l’enllumenat públic i reg de l’arbrat.

zona verda carrer miami reus

L’àmbit del projecte ocupa un total de 673,13m2, dels quals 135,46m2 seran destinats a vials i 537,66m2 seran destinats a zona verda.

Les obres consisteixen en la urbanització d'una zona verda amb sauló i arbres; la construcció d’una calçada per a la circulació de trànsit rodat, pavimentada amb llamborda de formigó, per donar accés als aparcaments particulars de les cases unifamiliars del vial; i una zona pavimentada lliure de circulació amb solera de formigó.

Paraules clau:

Notícies relacionades