Back to top

Comencen les obres a la rotonda de Mas Carpa

S'executa amb la voluntat de distribuir millor l'entrada a la urbanització, reduir la velocitat dels vehicles per l'Avinguda Tarragona i ordenar l'entrada a la ciutat. Si tot va sobre el previst, serà una realitat al primer trimestre del 2023.

Cinc mesos és el que trigaran aproximadament a dur-se a terme les obres que canviaran l'accés a la urbanització Mas Carpa. Durant el primer trimestre de l'any que ve, els dos carrils d'anada i els dos de tornada de l'Avinguda Tarragona es substituiran per una rotonda que ha de permetre ordenar l'accés a la ciutat, reduir la velocitat dels vehicles i distribuir millor l'entrada a la urbanització. Es tracta d'unes obres que fa més d'una dècada que els veïns reclamen, però no ha estat fins ara quan l'Ajuntament ho ha vist viable.

Canviarà totalment la fisonomia de l'avinguda

Amb la creació d'aquesta rotonda, canviarà totalment la fisonomia de l'avinguda que passarà del format de via interurbana a urbana, comptarà amb un carril bici i vorera i generarà diverses zones verdes. A més, per tal d'integrar l'avinguda totalment a la ciutat també es reforçarà la il·luminació i se suavitzarà la mitjanera.

Paraules clau:

Notícies relacionades