Back to top

Comencen les pintades horitzontals a tres escoles de Reus

Les tres obres guanyadores van ser escollides entre les 26 propostes que es van presentar al concurs d’enguany

Aquesta setmana s’han començat a dibuixar les pintades horitzontals de la tercera edició del Concurs de Pintades Horitzontals organitzat per les regidories de Salut i Ciutadania, a través del departament de Joventut, i Educació de l’Ajuntament de Reus.

Les tres escoles que tindran pintades horitzontals

Fins al 18 de novembre, a l’Escola Prat de la Riba s’està executant l’obra "Birds flying high" de l’artista italiana Mikhaela Martin. Una proposta d’escapisme en un espai urbà per poder contemplar un paisatge de natura viva que està inspirada en la lletra d’una cançó de Nina Simone.

La setmana del 28 al 2 de desembre, es dibuixarà al pati de l’Escola Alberich i Casas l’obra "El Camino" de Malpegados, artista xilè afincat a Barcelona. Una proposta que segons l’autor reflexa com alguns camins importen més que el triomf d’arribar el primer a la meta.

Finalment, la setmana del 2 a l’11 de desembre serà el torn de l’Escola Isabel Besora amb l’obra de l’artista reusenc Miquel Falgàs i la seva proposta "Temps d’esbarjo", amb un disseny d'índole abstracte en el qual a través de l'ús que es fa del color i de com es relacionen els diferents elements que hi intervenen donen peu a la idea a representar, segons ho defineix l’artista.

pintades horitzontals escoles Prat de la Riba

Les tres obres guanyadores van ser escollides entre les 26 propostes que es van presentar al concurs d’enguany. Propostes de temàtiques i tècniques diferents: caligraffiti, abstracte i il·lustració, entre altres. Aquest concurs s’emmarca dins el programa Llambordes de promoció de l’art urbà i també en el programa de Ciutat Educadora.

Paraules clau:

Notícies relacionades