Back to top

Comencen les sessions escolars del Trapezi 2021

Es visitaran 24 escoles, que gaudiran de dos petits espectacles de 30 minuts de durada.

La Fira del Circ de Catalunya Trapezi arriba a les escoles de la ciutat de Reus per fer gaudir als alumnes amb malabars, acrobàcia, salts, caigudes i molt d’humor. D’aquesta manera, el Trapezi celebra la seva 25a edició acostant de nou el circ a les escoles amb dos espectacles de 30 minuts de durada; "Here we go!" de Guga & Silvia i "White Bottom" de Ramiro Vergaz.

“Amb la iniciativa Trapezi a les Escoles volem oferir una prèvia perquè els nens i nenes de Reus visquin el circ en primera persona i el portin a casa per després tornar amb la família durant els dies de la Fira”, afirma Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política lingüística de l’Ajuntament de Reus que també remarca que “Trapezi a les Escoles i la Fira en sí, són dos capítols d’un mateix llibre”.

En el mateix sentit, Leandro Mendoza, director artístic del Trapezi comenta que “a través del Trapezi a les Escoles volem oferir als més petits de la casa una experiència de circ completa, acostant els valors del circ des de l’escola per acabar a la Fira gaudint dels espectacles en família”.

Dos espectacles itinerants

trapezi reus 2021 sessions escoles

El Trapezi a les escoles consta de dos petits espectacles que visitaran 24 escoles i arribaran, d’aquesta manera, a més de 4.100 alumnes de la ciutat de Reus que podran gaudir de la màgia del circ. 

En primer lloc, Guga & Silvia presenten “Here we go!”, un espectacle que barreja circ, humor, elegància i creativitat. Aquesta parella artística amb més de 20 anys d’experiència en el món de l’espectacle interpreten uns peculiars personatges de circ old-fashioned que representen els millors acròbates, equilibristes i trapezistes de la dècada dels 90.

D’altra banda, Ramiro Vergaz portarà el millor malabarisme amb el seu nou espectacle “White Bottom”. Vergaz presenta un showman autèntic i atemporal que aspira viure l’època daurada dels anys 20 però es troba instal·lat un segle més tard del que esperava. D’aquesta manera, Vergaz també fa la seva particular guinyada d’ull al “Black Bottom”, un ball afroamericà que es va popularitzar a principis del segle XX.

Aquests dos espectacles també es podran trobar al Trapexic durant el cap de setmana de la Fira, el 15 i 16 de maig.


optiques visio

 

Paraules clau:

Notícies relacionades