Back to top

El comerç i la restauració als barris centra una nova campanya de promoció

El consistori reusenc ha presentat un nou vídeo que posa la mirada als comerços i locals d’hostaleria i restauració dels barris
barris

L’Ajuntament de Reus, a través de les regidories de Relacions Cíviques i de Promoció de Ciutat, continua amb la campanya de suport als comerços i a la restauració de la ciutat presentant un nou vídeo que, en aquesta ocasió, té per protagonistes els comerços i locals d’hostaleria i restauració dels barris.

Pla de Reactivació Econòmica i Social

El treball videogràfic s’inclou en els diferents projectes emmarcats al Pla de Reactivació Econòmica i Social i adverteix de la importància de comprar i consumir al establiments dels barris de Reus.

En la seva preparació hi han col·laborat els diferents representants de les associacions veïnals que compten amb comerços als seus barris i es fa un recorregut pels seus carrers i locals, amb la seva gent com a protagonista.

Tal com explica la regidora de Promoció de Ciutat i de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles,  “hem volgut remarcar la importància del comerç i de la restauració als barris per fer ciutat. Com diu el mateix vídeo: la importància i el valor del comerç local, de les petites coses, del dia a dia, de la proximitat... En definitiva, el valor dels barris de Reus, on la confiança no té preu”.

Tasca social durant la pandèmia

A més a més dels beneficis econòmics per a la ciutat, el comerç de proximitat permet crear llaços entre veïns i veïnes, es teixeix una relació humana i personal, en la qual es genera un empoderament i el sentiment de formar part d'una comunitat.

Així mateix, el vídeo també documenta la tasca social que la majoria d’aquestes associacions de veïns ha realitzat, especialment durant la pandèmia COVID19, en els diferents barris de la ciutat, amb imatges de distribució de pa i d’aliments a les persones grans dels barris per evitar el seu desplaçament durant el confinament.

Entrevista a Montserrat Caelles

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades